Вашингтон — Федералните следователи получиха достъп до записите на мобилните телефони

...
Вашингтон — Федералните следователи получиха достъп до записите на мобилните телефони
Коментари Харесай

Разследващите получиха достъп до записите на мобилните телефони на Белия дом на Тръмп

Вашингтон — Федералните следователи получиха достъп до записите на мобилните телефони на Белия дом — в това число телефон, употребен от някогашния президент Доналд Тръмп — и биха могли да употребяват тази информация като доказателство в специфичния прокурор 2020 година правосъден развой, обвързван с изборите, прокурорите разкриха късно в понеделник.

Въпреки че остава неразбираемо тъкмо до какво са се докопали прокурорите и до каква степен записите на мобилните телефони в Белия дом регистрират предходната онлайн интензивност на Тръмп, съгласно специфичния прокурор Джак Смит, може да бъде извикан механически очевидец, който е изследвал телефона за информация за потреблението „ през целия интервал след изборите “, с цел да разиска данните по време на процеса.

Този човек, който Смит назовава „ Експерт 3 “ в правосъдна декларация, „ извлечени и обработени данни от мобилните телефони на Белия дом, употребявани от ответника и едно друго лице (Индивид 1) “, се споделя в подаването на Смит. Експерт 3 също по този начин " съответно разпознава интервалите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР